Sluiten

Categorieën

Filters

   Surf door onze collectie

   Laat u verrassen door ons uitgebreid assortiment.

   Bekijk alles

   Burnsoothe

   EVAC biedt verschillende brandwonproducten van BurnShoote aan. Deze producten zijn van hoge kwaliteit en daarnaast scherp geprijsd. Toon meer
   0 Producten

   Geen producten gevonden...

   De brandwondproducten van BurnSoothe zijn van hoge kwaliteit én scherp geprijsd. De hitte wordt uit de wond gehaald door de gel en het kompres beschermt de (brand)wond tegen irritaties. De brandwondenkompressen zijn verkrijgbaar in 8 maten, alle kompressen zijn gemaakt van een foammateriaal. Loovi First Aid Products heeft tevens drie sets uitgebracht met als basis de BurnSoothe brandwondproducten.

   Hoe werkt het?

   Voor het afkoelen onder stromend water van een brandwond aan bijvoorbeeld de onderarm voor een tijd van 15-20 minuten is ongeveer 100 liter water nodig. Het behandelen van een bepaald gebied (hoofd, gezicht, lies) is moeilijk. U kunt het hele lichaam te veel koelen en, vooral op kleine lichamen, hypothermie veroorzaken. 

   Het verband is verzadigd met een steriel water op basis van niet giftige gel die niet irriteert en geen vetten bevat. De verbanden hydrateren het brandwondgebied en de rustgevende antiseptische tea tree olie koelt de huid waardoor het trauma wordt geminimaliseerd en verdere weefselschade wordt beperkt. De verbanden zijn niet verklevend en kunnen worden verwijderd met koud water of zoutoplossing omdat de gel in water oplosbaar is.

   Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking