Sluiten

Categorieën

Filters

   Toepassing EHBO materialen

    

   Een goede toepassing van eerste hulp artikelen, kan een hoop narigheid voorkomen. Sinds 2007 is het verplicht om bepaald aantal BHV’ers aanwezig te hebben binnen een bedrijf. Toch moeten EHBO-middelen ook te begrijpen, en goed te gebruiken zijn door niet BHV’ers. De juiste voorbereiding kan een hoop stress voorkomen, mocht het ongeval zich daadwerkelijk voordoen. Daarom hebben wij een aantal van onze meest verkochte producten uitgelicht, zodat niemand meer voor verrassingen komt te staan!

    


   S-capeplus S-capepod

   4 voordelen van de S-CAPEPLUS en S-CAPEPOD

   Een belangrijk aspect van deze voorbereiding is het hebben van geschikte evacuatiemiddelen. Daar zijn de S-CAPEPLUS en S-CAPEPOD speciaal voor ontwikkeld.


   Oogspoeling & oogdouche

   Oogspoeling & oogdouche

   In deze categorie leest u waarom het belangrijk is om een oogspoeling dichtbij te hebben op alle werkplaatsen. Ook wordt er uitleg gegeven hoe u een oogspoeling/oogdouche moet gebruiken en welk soort u nodig hebt.


   Gaas-Kompres

   Welk gaas/kompres moet ik gebruiken?

   Of het nu gaat om het absorberen van vocht, het voorkomen van infecties, het verminderen van pijn of het bevorderen van een gezonde omgeving voor genezing, een kompres staat centraal in de zorg die wordt geboden.


   Verbandmiddelen

   Verbandmiddelen

   In deze categorie kunt u lezen waarvoor de verschillende verbandmiddelen gebruikt kunnen worden. Ook wordt er uitgelegd hoe je deze moet aanbrengen.


   Brandwonden behandelen

   Brandwonden behandelen

   In deze categorie wordt uitgelegd welke soorten brandwonden er zijn en hoe u deze moet behandelen. Ook wordt er een stappenplan gegeven die u kunt volgen wanneer iemand een brandwond heeft.


   Pleisters

   Pleisters

   Pleisters zijn een van de meest gebruikte producten in een EHBO-doos en kunnen voor verschillende kleine wonden gebruikt worden. In deze categorie leest u de verschillen tussen de soorten pleisters.


    

    

   « terug

    

   Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking