Sluiten

Categorieën

Filters

   Surf door onze collectie

   Laat u verrassen door ons uitgebreid assortiment.

   Bekijk alles

   AED service

   Hoewel een AED in principe geen onderhoud nodig heeft is de afgelopen jaren gebleken dat er zeer veel AED’s niet inzetbaar waren omdat de batterij leeg was of doordat elektroden uitgedroogd waren.  Daarom biedt EVAC een onderhoudscontract aan. Toon meer

   Prijs

   -
   1 Product
   Safe & Sure contract AED

   Safe & Sure contract AED

   Na het afsluiten van een Safe & Sure contract AE...
   145,-
   Excl. btw
   158,05 Incl. btw

   Hoewel een AED in principe geen onderhoud nodig heeft is de afgelopen jaren gebleken dat er zeer veel AED’s niet inzetbaar waren omdat de batterij leeg was of doordat elektroden uitgedroogd waren. 

    

   Indien u kiest voor een AED full-service onderhoudsovereenkomst komt onze servicemonteur 1 x per jaar op een vooraf afgesproken dag bij u op locatie om de AED te inspecteren en onderhouden. Hierbij wordt gelet op het uiterlijk en de eventuele ophanging/bevestiging van de AED. Aandachtspunten zijn onder andere de houdbaarheid van de elektroden en de capaciteit van de accu’s/batterijen. Er wordt een functionele test uitgevoerd ter controle op goede werking van de AED. Hierbij wordt er een energie opbrengst test uitgevoerd om te meten of de AED ook de energie afgeeft die ingesteld staat.

    

   Mocht er nieuwe software beschikbaar zijn, bijvoorbeeld in verband met nieuwe reanimatie-richtlijnen, dan wordt deze software tijdens het servicebezoek geinstalleerd.

    

   Na afloop van het onderhoud wordt op de AED een keuringssticker geplaatst en de gegevens worden voor een periode van minimaal 5 jaar vastgelegd in een onderhoudsprotocol. Dit protocol wordt na afloop van het onderhoud standaard naar u verzonden en is ook altijd opvraagbaar.

   Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking