Sluiten

Categorieën

Filters

    

   "Samen redden we levens"                                       Nederland Hartzeker                                      

    

   Met ingang van april 2024 zijn we een samenwerking aangegaan met Nederland Hartzeker. Dit met als doel om meer openbare AED-zones in het hele land te creëren, waardoor essentiële medische hulpmiddelen toegankelijk worden voor iedereen in geval van nood.

    

   Over Nederland Hartzeker

   Nederland Hartzeker is een organisatie die zich inzet voor het vergroten van het aantal ‘Hartzekere’ zones in Nederland. Als initiatiefnemer van het Hartzeker-programma streven ze ernaar om openbare AED-zones te creëren, waar essentiële medische hulpmiddelen zoals AED’s beschikbaar zijn voor gebruik in geval van een hartstilstand of andere levensbedreigende situaties. Door middel van samenwerkingen met bedrijven, gemeenschappen en lokale overheden, faciliteert Nederland Hartzeker de installatie en het onderhoud van AED-apparatuur op strategische locaties, waardoor de respons op noodgevallen wordt verbeterd en levens kunnen worden gered.

    


                                                                      "Wel de lusten van een AED, niet de lasten"


    

   Optimaliseer uw gemoedsrust met onze AED all-in abonnementsvorm

   Met ons toegankelijke abonnement wordt u volledig ontzorgd. Wij verzorgen de aanschaf, installatie, onderhoud, beheer en service in samenwerking met Nederland Hartzeker. De AED en de buitenkast worden continu gemonitord, zodat u altijd verzekerd bent van een werkende AED. Ervaar maximaal gemak en zekerheid met onze dienst.

    

   Voordelen

   • Geen investering vooraf nodig
   • Geen risico’s tijdens de looptijd
   • Geen zorgen over de werking van de AED

    

   Overige mogelijkheden

   Naast het all-in abonnement kijken we graag naar klant specifieke behoeften om te zien hoe we u of uw organisatie verder kunnen helpen. Met onze uitgebreide expertise denken we met u mee en bieden we maatwerkoplossingen aan. Het beheer van AED´s en buitenkasten kan zowel onder uw eigen beheer vallen als onder ons beheer, afhankelijk van uw voorkeur.

   AED Hartzeker

    

   Wat is inbegrepen in een abonnement?


   Meer informatie
   Voor meer informatie kunt u contact opnemen via [email protected] of via onze productspecialist Peter Bevers.

    

   [email protected]
   06 460 119 09

   « terug

    

   Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking