Sluiten

Categorieën

Filters

   Alle Eerste hulp & bedrijfshulpverleningsartikelen

   Alle Eerste hulp & bedrijfshulpverleningsartikelen

   In zowel levensbedreigende als minder bedreigende situaties is het belangrijk om eerste hulp te verlenen met de juiste producten. Het moment waarop eerste hulp nodig is kan niemand aan zien komen. Om deze reden is het van belang dat de juiste EHBO-artikelen aanwezig zijn.

    

   Basisproducten om eerste hulp te verlenen

   EHBO is niet altijd bedoeld voor ernstige situaties, ook een schaafwond op de knie of een kind dat tijdens buitenspelen is gevallen moet EHBO krijgen. Een goede voorbereiding kan in veel situaties van pas komen, let er bijvoorbeeld op dat u altijd pleisters, jodium en basis verbandmiddelen in huis heeft. Hiermee kunt u de meeste ongevallen direct verhelpen. Wanneer u een bedrijf heeft waar vaak snijwonden plaatsvinden, dan kunt u ook kiezen voor een pleisterdispenser. Dit handige apparaat kan veel soorten pleisters op een hygiënische wijze bewaren.
    

   EHBO verbanddozen & EHBO sets

   EVAC heeft een verbanddoos of EHBO-set voor iedere situatie. Veel verbanddozen worden door onze eigen medewerkers namelijk zelf samengesteld, hierdoor wordt er aan zowel de richtlijnen van Het Oranje Kruis als aan u persoonlijke verwachtingen voldaan. EVAC biedt een ruim assortiment aan van grote en kleine verbanddozen tot EHBO-sets die bedoeld zijn voor gebruik wanneer u onderweg bent. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een EHBO-set voor in de auto (verplicht in Duitsland), op de boot of in de caravan.
   Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking