Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

   Surf door onze collectie

   Klik (hier rechts) op de blokken boven aan de pagina om door onze categorieën te bladeren.

   Zoll

   Zowel alle Zoll AED's als de onderdelen voor deze AED's (electroden, batterijen en accessoires) die EVAC levert zijn onderstaand te vinden. Ook wandbeugels, pictogrammen en de draagtas voor de Zoll Plus vindt u hieronder. Toon meer

   Merken

   Prijs

   -
   18 Producten
   Zoll AED pro

   Zoll AED pro

   De AED voor gebruik door professionals
   € 2.035,- Excl. btw
   Zoll AED 3 - volautomaat
   € 1.895,- Excl. btw
   Zoll AED plus

   Zoll AED plus

   Waar andere AED€™s zich beperken tot het toe...
   € 1.149,- Excl. btw
   Zoll AED plus trainer 2

   Zoll AED plus trainer 2

   Alleen voor opleidingsdoeleinden
   € 475,- Excl. btw
   Zoll AED CPR-D padz
   € 149,- Excl. btw
   Zoll AED plus tas
   € 105,- Excl. btw
   Zoll AED ophangbeugel

   Zoll AED ophangbeugel

   Muurbevestigingsrek voor de Zoll Plus AED
   € 99,- Excl. btw

   Zoll AED pro

   De AED voor gebruik door professionals.

   Door zijn uitgebreide mogelijkheden is de ZOLL AED Pro® geschikt voor zowel ALS als BLS gebruik. Met behulp van een patiënten kabel kunnen hulpverleners het ECG van een patiënt bewaken middels het LCD beeldscherm.
   ECG meting 

   Het uitlezen en evalueren van reanimatiegegevens gebeurt door middel van een infrarood poort. Hiervoor is echter wel de meest recente software versie van Rescuenet™ Code Review noodzakelijk. Ook kan er een CPR-D electrode gebruikt worden voor feedback tijdens de hartmassages. Keuze in batterij gebruik: oplaadbare loodzuur accu of LIMN, niet oplaadbaar. Bij de AED Pro heeft u de keuze tussen manuele en automatische modus. Door zijn rubberen behuizing is deze AED bovendien uiterst robuust en duurzaam. Het is de enige AED in zijn soort die een 1,5 meter “drop“ test doorstaat. 

   De AED Pro is bovendien aangepast aan de nieuwste AHA/ERC richtlijnen, informeer naar de mogelijkheden.

    

   Zoll AED plus

   Waar andere AED's zich beperken tot het toedienen van een schok, helpt de AED Plus van ZOLL ook bij het reanimeren. 

   Met behulp van oplichtende pictogrammen en duidelijke voice prompts krijgt de hulpverlener duidelijke aanwijzingen bij alle stappen in het reanimatieproces. Door de sensor in de speciale electroden krijgt men feed back over de juiste snelheid en diepte van de hartmassage. Aanmoedigen zoals "duw harder" of "goede massage" geven zelfvertrouwen in deze stressvolle situatie en dragen bij tot een correcte reanimatie. Een ingebouwd adaptatief metronoom geeft het juiste ritme van de compressies weer, en past de snelheid eventueel aan. 


   In de AED Plus zit de technologie verwerkt van de reeks professionele Zoll defibrillatoren. Alleen ZOLL's Rechtlijnige Bifasische™ Pulsgolf heeft zijn klinische superioriteit bewezen. Voor het redden van een leven is er meer nodig dan een simpele druk op een knop om een schock toe te dienen. 

   De AED Plus helpt de hulpverlener snel te handelen bij de reanimatie procedure. Op het moment dat de electrode wordt geplaatst, begint de AED Plus met de analyse van het hartritme. Met behulp van heldere voiceprompts én pictogrammen leidt de AED Plus de hulpverlener door de verdere stappen van het reanimatie proces. 

   De Zoll AED Plus werkt op gewone batterijen. Bij het niet gebruiken van de AED plus hoeft U deze pas na vijf jaar te vervangen. 

    

   Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking

   Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »