Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

   Surf door onze collectie

   Klik (hier rechts) op de blokken boven aan de pagina om door onze categorieën te bladeren.

   Mondmaskers

   Mondmaskers, stofmaskers, face shields, halfgelaats- en volgelaatsmaskers worden voor verschillende situaties gebruikt waardoor u beschermt bent tegen kleine deeltjes. Lees hieronder meer over de maskers die wij aanbieden. Toon meer

   Merken

   Prijs

   -
   18 Producten
   Evercare® Chirurgisch masker type IIR met knooplint (50 stuks)
   € 6,95 Excl. btw
   Evercare® mondmasker medisch type IIR met oorlussen (50 stuks)
   € 3,95 Excl. btw
   3M Aura mondmasker FFP1 zonder ventiel (20 stuks)
   € 29,60 Excl. btw
   3M AURA stofmasker 9320+ FFP2 per stuk

   3M AURA stofmasker 9320+ FFP2 per stuk

   Het 3M™ Aura™ 9320+ Stofmasker biedt comfort...
   € 2,46 Excl. btw
   3M Aura mondmasker FFP3 zonder ventiel (20 stuks)
   € 132,60 Excl. btw
   3M klassiek chirurgisch mondmasker type II (100 stuks)
   € 22,69 Excl. btw
   Blayco face shield / gezichtsbeschermers doos (50 stuks)
   € 137,50 Excl. btw

   Mondmaskers

   Mondmaskers, ook wel mondkapjes of ademhalingsmasker genoemd, is een speciaal ontworpen masker dat het inademen en verspreiden van virus, stof en in enkele gevallen chemische deeltjes moet tegengaan. 

   EVAC verkoopt onder andere Evercare mondkapjes, 3M mondmaskers, P3 Volgelaatsmaskers en halfgelaatsmaskers (inclusief accessoires), Blayco face shield, en mondmaskers geproduceerd in Nederland zoals Hollandse mondkapjes en Dutch PPE solution.

    

   Evercare mondkapjes (chirurgisch)

   Evercare mondkapjes leveren wij tegen een hele scherpe prijs en in twee soorten varianten. De eerste variant is met een knooplint achter. De tweede variant is zonder een knooplint. De maskers zijn ontworpen zodat deze beter aansluiten op het gezicht en hebben 98% bacteriële filtratie efficiëntie.

   De mondkapjes zijn Type IRR. Dit betekent dat het masker beschermt tegen het spatten van lichaamsvloeistoffen (tijdens medisch gebruikt). Ook is het masker niet vocht doorlatend. Chirurgische maskers sluiten minder goed aan dan de FFP varianten. Ze zijn vaak wel comfortabeler in gebruik.

    

   3M mondmaskers FFP

   De 3M mondmaskers bieden wij aan in alle soorten FFP gradaties. FFP staat voor Filtering Facepiece Particle. Het filtert hele kleine deeltjes waardoor deze niet ingeademd kunnen worden. Er zijn drie soorten gradaties in FFP maskers, die wij allen in ons assortiment hebben. Als eerste bieden wij FFP1 maskers aan die minimaal 80% van alle deeltjes tegenhouden. De tweede variant is het FFP2 masker dat minimaal 94% van alle deeltjes tegenhoud. En als laatste verkopen wij het FFP3 masker dat minimaal bescherming biedt voor 99% van alle deeltjes. Alle maskers zijn uit voorraad leverbaar. 

    

   Halfgelaatsmaskers/Volgelaatsmaskers


   Er zijn halfgelaatsmaskers die het voor de gebruiker mogelijk maken om inspannend werk te verrichten gedurende delen van de dag of tijdens werkzaamheden gedurende de gehele dag. Voor wat betreft hun ontwerp staan Sundström halfgelaatsmaskers bekend om hun uitstekende pasvorm, hoog beschermingsniveau en erg lage ademhalingsweerstand.

   Bij hoge concentraties luchtverontreinigende stoffen wordt vaak een volledig gelaatsmasker aanbevolen. Het Sundström volledig gelaatsmasker geeft de hoogst mogelijke bescherming in alle situaties, waarin filterbescherming wordt gebruikt.

   Alle maskers in het programma van Sundström gebruiken dezelfde reeks filters en kunnen efficiënt en economisch in iedere werksituatie worden gecombineerd. Filterbescherming mag nooit worden gebruikt in omstandigheden met Onmiddellijk Gevaar voor Leven en Gezondheid (IDLH).

    

   Hollandse mondmaskers

   Wij hebben een ook een heel aantal mondkapjes in het assortiment die worden geproduceerd in Nederland, zoals de Hollandse mondkapjes en Dutch PPE Solutions FFP2 masker. Dit geeft de kans om sneller te reageren op grote pieken in vraag, zoals in 2020 tijdens de coronacrises het geval was.

    

   Tips bij het opzetten van een masker

   Algemene instructies voor het gebruik van een mondmasker:

   1. Was uw handen, minimaal 20 seconden grondig, voordat u het masker aanbrengt.
   2. Voorkom bij het aanbrengen van het masker dat u de binnenkant aanraakt. Pak het goed bij de lussen en strek deze ver uit. 
   3. Zorg ervoor dat het masker na opzetten goed aansluit. Dit kunt u testen door lucht te blazen, en te voelen of dat er niet te veel lucht ontsnapt langs uw gezicht.
   4. Wij adviseren mondmaskers (uitgezonderd van de halfgelaat en volgelaatsmaskers) maar één keer te gebruiken en daarna veilig te deponeren in de afvalbak. 

   Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking

   Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »