Sluiten

Categorieën

Filters

   De eerste (keuze)hulp bij EHBO-koffers

   Bij Evac herkennen wij keuzestress. Meer dan 50 verbanddozen, maar welke is nu het meest geschikt voor uw situatie? Wij kunnen u hierbij helpen! Met meer dan 18 jaar ervaring hebben we voor ieder bedrijf, organisatie of onderneming een oplossing.

    

   24/7 kunt u gebruik maken van onze keuzehulp om de beste verbanddoos te selecteren voor uw situatie. Uw bedrijf of organisatie heeft namelijk specifiek middelen nodigen gericht op de branche, pand, of plek. Alleen dan voldoet u aan de Arbowet. Met ons advies zit u altijd veilig.

    

   Beantwoord enkele vragen en vind de beste EHBO-koffer en het benodigde aantal voor uw situatie.


   Keuzehulp

    

    

   Er zijn op het internet veel verschillende koffers en verbanddozen te vinden: grote verbandkoffer, kleine EHBO-koffer, volgens oranje kruis richtlijnen, volgens DIN normen en ga zo maar door. Bij het aanschaffen van een EHBO-koffer of verbanddoos komen er meteen een hele hoop vragen omhoog. Welke verbanddoos is wettelijk verplicht? Wat moet er in een verbanddoos? Is deze verbanddoos geschikt voor mij? Wat zijn de richtlijnen voor EHBO-koffers? Noem het maar op! Bij Evac willen wij deze vragen wegnemen en uw keuze daardoor makkelijker maken. Vul de keuzehulp in en wij vinden voor u de juiste koffer.

    

   Komt u er toch niet helemaal uit. Of heeft u vragen over een andere productgroep. Onze klantenservice staat 5 dagen per week voor u klaar van 08.30 tot 17.00 uur (ma – vr) om het juiste advies te geven.

   « terug

    

   Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking