Sluiten

Categorieën

Filters

   Toepassing PBM materialen

    

   Bij EVAC verkopen wij graag artikelen om mensen te helpen na een ongeval, nog liever verkopen wij artikelen om een ongeval te voorkomen. Want voorkomen is beter dan genezen!

    

   PBM, ook wel persoonlijke beschermingsmiddelen genoemd, worden over het algemeen gebruikt door mensen die een beroep uitoefenen waar enig vorm van risico is, om letsel of schade aan het lichaam te voorkomen. De arbeidsrisico’s worden direct verminderd door het gebruik persoonlijke beschermingsmiddelen.

    

   Persoonlijke beschermingsmiddelen kunnen verplicht zijn, of op vrijwillige basis worden gebruikt, om zo een veiligere (werk)omgeving te creëren voor jezelf of anderen. De effectiviteit van het middel wordt bepaald door de kwaliteit van het beschermingsmiddel, maar ook hoe de gebruiker er mee om gaat. Het slecht of verkeerd dragen van een beschermingsmiddel kan er alsnog voor zorgen dat er letsel ontstaat. Vandaar dat de kennisbank van EVAC specifiek in gaat op een aantal van deze beschermingsmiddelen, zodat deze op de juiste manier gebruikt worden en je nooit voor verrassingen komt te staan.


   Isolatiedeken

   Isolatiedeken

   Een isolatiedeken wordt gebruikt tegen oververhitting of onderkoeling van een persoon. Het kan een levensreddend middel zijn en wordt daarom ook wel een reddingsdeken genoemd. Wil je weten hoe je een isolatiedeken het beste kan gebruiken? In deze categorie geven we een uitleg.


   Beschermingsmiddelen

   Beschermingsmiddelen

   Beschermingsmiddelen beschermen individueel vaak maar een bepaald gedeelte van het lichaam zoals, de oren, ogen, ademhaling, lijf, handen of voeten. Wij hebben artikelen in het assortiment die elk aansluiten op ieder van deze onderdelen. Lees er hier meer over!


   Veiligheidsvesten

   Veiligheidsvesten

   Veiligheidsvesten zorgen voor zichtbaarheid van de juiste personen in geval van een gebeurtenis, calamiteit of evenement. De kleurstelling van de vesten worden vaak aangepast aan de functie van de uitoefenaar. Wij hebben verzameld welke vesten het meest gebruikelijk zijn in bepaalde situaties.


    

    

   « terug

    

   Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking