Sluiten

Categorieën

Filters

   AED & Reanimatie

   AED & Reanimatie

   Bij een hartstilstand kan door middel van reanimatie de ademhaling van een persoon kunstmatig worden overgenomen. Ook een automatische externe defibrillator kan worden gebruikt bij een hartstilstand. EVAC heeft een groot assortiment aan reanimatie (trainings-) artikelen die levens kunnen redden.

    

   AED apparaten

   Een automatische externe defibrillator (AED) wordt gebruikt bij de reanimatie van een persoon met een hartstilstand. Een AED wordt ook wel een hartstarter genoemd. Het kan het hartritme van een persoon herstellen (opnieuw starten) bij een hartstilstand. Dit proces noemen we ook wel defibrilleren. EVAC heeft een ruim assortiment AED's van diverse merken waaronder Phillips, Cardiac science, Defibech Lifeline, Heartsine Samaritan, Mindray BeneHeart, Physio-control (Medtronic), Primedic en Zoll. Het aanschaffen van een AED wordt gemakkelijk gemaakt door onze uitgebreide productinfo. Heeft u toch nog vragen? Dan zijn wij op werkdagen altijd bereikbaar via 088 730 5800.

    

   AED onderdelen en accessoires

   Na het gebruiken van een AED moeten onder andere de elektroden direct worden vervangen. Ook de accu kan na verloop van tijd minder worden, terwijl de AED zelf nog voldoet aan de vereisten. EVAC First Aid & Safety Products verkoopt daarom ook losse onderdelen en accessoires. Elektroden & batterijen van alle leidende AED merken, waaronder Cardiac Science, Heartsine, Philips, Zoll en Defibtech. Daarnaast is het belangrijk dat een AED ook goed en op de juiste plek wordt bevestigd, zodat deze makkelijk is mee te nemen bij een hartstilstand. Dit kan door middel van onze AED kasten, tassen, koffers en muurbevestigingen. 

   Training 

   Om juist te handelen in een noodsituatie is een goede training een vereiste. Ook bij reanimatie of het gebruik van een AED is een goede training essentieel voor het redden van levens. Dit begint bij goed materiaal die de werkelijke situatie zo goed mogelijk nabootst. EVAC het een groot assortiment aan kwaliteitsmiddelen die de reanimatie kunnen simuleren zoals reanimatieoefenpoppen. Ook kan je bij ons AED trainers aanschaffen waarmee je elke stap van een reanimatie zo goed mogelijk kan oefenen. Alle AED trainers en apparaten bevatten het CE-keurmerk. Mocht je in een noodsituatie terechtkomen, dan kan je op onze apparatuur vertrouwen!

   Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking

   Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »