Sluiten

Categorieën

Filters

   Sportverzorging en behandelingsartikelen

   Sportverzorging en behandelingsartikelen

    

   Tijdens het sporten zit een ongelukje in een kleine hoek,  maar ook spierpijn kan vervelend zijn. De producten die u hier vindt helpen de pijn te verzachten die opgelopen is tijdens het sporten. Zo vindt u onder andere diverse koel- en warmte elementen, sommige hiervan zijn zelfs zowel koud als warm te gebruiken. Maar ook voor hulpmiddelen bij blaren kunt u hier terecht.

    

   EVAC EHBO producten langs de lijn

   Zeker bij sporten waar nog wel eens fysiek contact plaats vind, kunnen er vervelende ongelukken gebeuren. Daarom is het belangrijk dat de juiste eerste hulpmiddelen aanwezig zijn. Denk hierbij aan een brancard (deken), hoofdkussen, warmte dekens en EHBO-kleding. Maar ook diverse soorten sporttape zijn verkrijgbaar. 

    

   Overige EHBO producten van EVAC

   Natuurlijk zijn er nog veel meer EHBO producten verkrijgbaar die bij sportverenigingen en fysiotherapeuten nodig zijn. Bijna alles kunt u bij EVAC First Aid & Safety Products vinden. Van spalken tot lege en gevulde EHBO tassen/ verbanddozen. Heeft u vragen over onze producten, neem dan contact met ons op. Wij helpen u met het vinden de juiste producten.

   Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking