Sluiten

Categorieën

Filters

   Persoonlijke beschermingsmiddelen & veiligheidsartikelen

   Persoonlijke beschermingsmiddelen & veiligheidsartikelen

   Vanuit de ARBO-wet is het verplicht gesteld dat er een of meerdere BHV’ers op de werkvloer aanwezig moeten zijn. Deze mensen hebben ook bepaalde BHV materialen nodig. Alle BHV materialen die u op dit gebied en op het gebied van persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) nodig hebt kunt u vinden bij EVAC First Aid & Safety Products.

    

   Bedrijfshulpverlening & BHV Materialen

   In ieder bedrijf waar minimaal één werknemer in dienst is, is het verplicht om bedrijfshulpverleners vast te stellen. Een bedrijfshulpverlener biedt hulp bij ongelukken, brand en evacuatie. Indien de bedrijfshulpverlener het incident niet onder controle kan krijgen, moet er hulp van buitenaf worden ingeschakeld. Om in al deze situaties juist te kunnen handelen als bedrijfshulpverlener zijn er bepaalde attributen nodig, zoals noodverlichting, communicatiemiddelen en vluchtladders. Bij EVAC vindt u alle materialen die u nodig kunt hebben als BHV’er.

   Persoonlijke beschermingsmiddelen

   Naast BHV zijn ook de richtlijnen van PBM vastgesteld in de Arbowetgeving. Werkgevers zijn verplicht deze middelen aan te bieden en het gebruik hiervan zoveel mogelijk te stimuleren. Denk hierbij aan producten zoals helmen, gehoorbescherming, oogbescherming en werkhandschoenen. Alle persoonlijke beschermingsmiddelen die bij EVAC verkrijgbaar zijn voldoen aan de eisen die zijn vastgesteld door de normalisatie-instituten.
    

   Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking