Sluiten

Categorieën

Filters

   Keuzehulp

   Beantwoord enkele vragen en vind de beste EHBO-koffer voor uw situatie.

   Verbanddoos auto

   Een verbanddoos auto bevat alle essentiële onderdelen die u nodig heeft als u op reis gaat. De inhoud is ontworpen zodat een hulpverlener zonder medische kennis een slachtoffer kan helpen. Wij bieden een uitgebreid assortiment aan. Toon meer

   Merken

   Locatie

   Aantal personen

   Volgens norm

   Prijs

   -
   7 Producten
   Holthaus Autoverbandtrommel grijs - DIN 13164
   8,24
   Excl. btw
   8,98 Incl. btw
   Sanaplast Verbandtrommel compact
   8,40
   Excl. btw
   9,16 Incl. btw
   Holthaus Module veiligheidsvest duo in tasje
   8,51
   Excl. btw
   9,27 Incl. btw
   Holthaus Module veiligheidsvest in tasje
   5,62
   Excl. btw
   6,12 Incl. btw
   Holthaus Mini eerste hulp tasje - combi
   13,-
   Excl. btw
   14,17 Incl. btw
   Holthaus Mini eerste hulp tasje
   7,44
   Excl. btw
   8,11 Incl. btw
   Holthaus eerste hulp tasje 3-in-1

   Holthaus eerste hulp tasje 3-in-1

   Dit mini eerste hulp tasje voor in de auto is on...
   15,84
   Excl. btw
   17,26 Incl. btw

   Een verbanddoos voor in de auto is ten zeerste aan te raden. Deze bevat namelijk essentiële onderdelen als er iets gebeurt onderweg. Juist onderweg heb je vaak niet snel beschikking over de juiste hulpmiddelen. De inhoud is ontworpen zodat een hulpverlener zonder medische kennis een slachtoffer kan helpen.

    

   Moet een verbanddoos verplicht in de auto aanwezig zijn?

   In Nederland is een verbandtrommel voor in de auto (in tegenstelling tot andere Europese landen) niet verplicht, maar we raden u ten zeerste aan om er een mee te nemen. Evac heeft specifieke autoverbanddozen die geschikt zijn om mee te nemen. Compact, scherp geprijsd en volgens de richtlijnen van het Oranje Kruis en de Europese veiligheidsnorm. Als u namelijk een uitstapje maakt over de grens bent u in allebei onze buurlanden Duitsland & België verplicht om een verbanddoos in de auto te hebben. Hier wordt ook veelvuldig op gecontroleerd, vergelijkbaar met een routine controle van het rijbewijs in Nederland, en bij het niet aanwezig zijn van deze elementen (of het verstrijken van de houdbaarheidsdatum van de producten) wordt een boete uitgedeeld.

    

   Wij raden u daarom altijd aan een EHBO-doos in uw auto te hebben. Wij volgen altijd de Europese richtlijnen (veiligheidsnorm DIN 13164) tijdens het kopen van een EHBO kit auto. Dit komt omdat we kunnen bevestigen dat deze inhoud in het buitenland correct is. Zie deze categorie ons uitgebreid assortiment voor onze ehbo-koffers auto.

    

   In welke Europese landen is een verbandoos in de auto verplicht?

   Op alfabetische volgorde moet je in de volgende landen altijd een complete verbandoos in de auto hebben; Bulgarije, België, Duitsland, Griekenland, Hongarije, Kroatië, Letland, Litouwen, Oekraïne, Oostenrijk, Roemenië, Slovenië, Slowakije, Tsjechië, Turkije en Wit-Rusland.

    

   Waarom een verbanddoos in de auto en wat is de inhoud?

   Waarom zou je een verbanddoos in de auto überhaupt nodig hebben? Wat kunt u nu daadwerkelijk uitrichten met die door vaak niet medische professionals als simpele artikelen beschouwd. U kunt wel degelijk met relatief eenvoudige maar essentiële artikelen het verschil tussen leven en dood uitmaken.

    

   Denk bijvoorbeeld aan een verbandschaar om veiligheidsgordels door te knippen. Of aan een reddingsdeken die kan worden gebruikt om schaduw te creëren zodat het slachtoffer wordt beschermd tegen de zon. In de winter kan deze worden gebruikt om een slachtoffer warm te houden, onderkoeling is namelijk één van de onderschatte elementen tijdens een ongeval.

    

   Daarnaast is het aan te raden om een ​​stappenplan te hebben in je EHBO-doos te hebben. Deze legt uit wat te doen bij verschillende ongevallen. Dus als u gestrest bent en vergeet wat u moet doen, kunt u elke stap gemakkelijk bekijken en opvolgen. In de meeste verbanddozen van Evac zit deze er automatisch bij.

    

   Als het slachtoffer veel verwondingen heeft en in het ziekenhuis moet worden opgenomen, kan de wond worden verbonden om te voorkomen dat er vuil in de wond komt. Een goede hygiëne is hierbij noodzakelijk. Als laatste is een verbandoos auto gewoon handig om kleine wondjes te kunnen behandelen. Onderweg ben je niet altijd dichtbij een plek om pleisters of andere materialen te verkrijgen en een klein sneetje kan toch al flink bloeden.  

    

   Daarnaast bieden wij ook veiligheidshesjes en gevarendriehoeken aan. Als u met pech langs de kant van de weg komt te staan, is het zeer verstandig om voor de veiligheid een vest te dragen. Dit zal u helpen beter gezien te worden en anderen te waarschuwen voorzichtig te zijn.

    

   Neem een kijkje in ons uitgebreid assortiment wij bieden verbanddozen aan voor uw specifieke situatie de auto, taxi, vrachtwagen, bromfiets of motor. Een verbanddoos auto kopen? Deze leveren wij uit voorraad en heeft u morgen in huis.

   Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking