Sluiten

Categorieën

Filters

   Verschillen tussen EHBO koffers

    

   Een EHBO koffer bevat net zoals een verbanddoos eerste hulp artikelen bij ongevallen. In de volksmond worden de termen EHBO koffer, verbandtrommel, verbanddoos of verbandkoffer vaak door elkaar gebruikt. Tussen de verschillende EHBO koffers zit echter wel verschil.

    

   Een EHBO koffer is namelijk volgens de Nederlandse wetgeving verplicht bij organisaties, bedrijven, overheidsinstanties en verenigingen. Bent u bij de kvk ingeschreven? Dan is een EHBO koffer verplicht, tenzij u behoort tot de groep eenmanszaken. Wij adviseren overigens ook eenmanszaken om enige vorm van eerste hulp artikelen altijd bij de hand te hebben. Zoals het befaamde spreekwoord luidt; Een ongeluk zit in een klein hoekje! Op deze pagina leest u wat de verschillen zijn tussen de verschillende EHBO koffers. Wilt u weten welke koffer het best bij uw bedrijf past, lees dat hier.

    

   Wij bieden naast EHBO koffers voor bedrijven, ook EHBO koffers en eerste hulp artikelen aan voor in huis. Zo bent u altijd voorbereid op ongelukken, maar hoeft u niet onnodig uitgebreid eerste hulp materiaal te kopen, wat mogelijk al over datum is wanneer u het nodig heeft.

    


   EHBO koffer A

   EHBO koffer A

   EHBO koffer A is de grootste EHBO koffer die wij aanbieden. Deze koffer is het meest geschikt voor bedrijven, scholen en verenigingen. Één koffer is al voldoende voor een organisatie vanaf 10 personen.


   EHBO koffer B

   EHBO koffer B

   EHBO koffer B heeft alle verschillende onderdelen die ook in EHBO koffer A zitten, maar dan enkele varianten minder. Waar verbandkoffer A drie soorten afmetingen snelverband bevat, zitten er in koffer B twee soorten. Deze koffer is geschikt voor organisaties tot 10 personen.


   EHBO koffer bedrijven

   EHBO koffer BHV basis Oranje Kruis

   De BHV basis is een verbandkoffer voor bedrijven. De koffer is samengesteld door het Oranje Kruis en voldoet daarom aan alle laatste richtlijnen.


   EHBO koffer HACCP

   EHBO BHV basis HACCP Oranje Kruis

   De EHBO BHV basis HACCP bevat blauwe producten geschikt voor bedrijven binnen de horeca en voedingsmiddelenindustrie.


   EHBO koffer Multi Flex Organizer

   EHBO koffer Multi Flex Organizer

   De Multi Flex Organizer koffer is een uiterst georganiseerde koffer geschikt voor bedrijven. Deze koffer bevat modules voor diverse letsels.


   EHBO koffer thuis

   EHBO koffer gezin/auto/kantoor

   Wij hebben ook EHBO koffers die voor in huis geschikt zijn. Geen zin om tientallen euro’s kwijt te zijn? Hier leest u meer over de koffer binnen ieder gezin altijd van pas komt.


   EHBO koffer auto

   EHBO koffer auto

   Wij hebben ook verschillende EHBO koffers voor in de auto of op de motor. Zo gaat u altijd met een veilig gevoel de weg op. 


    

    

   « terug

    

   Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking