Sluiten

Categorieën

Filters

   Buisverband + Netverband

    

   Wat is Buisverband?

   Buisverband wordt gebruikt voor het fixeren van verband. Buisverband is in tegenstelling tot netverband, geweven. In plaats van een net, is buisverband 'dicht'. Buisverband wordt gebruikt om kompressen te fixeren, maar ook om kleding te beschermen tegen de zalf van zalfkompressen of om de huid te beschermen tegen gips

    

    

   Wat is Netverband?

   Netverband is een soort verband dat wordt o.a. gebruikt om kompressen te fixeren of op zijn plek te houden. Netverband wordt gemaakt van katoen en heeft door de netstructuur een hoge rekbaarheid. Doordat netverband beschikbaar is voor vrijwel alle lichaamsdelen, is netverband ideaal voor het fixeren van verbanden op moeilijk te verbinden lichaamsdelen zoals gewrichten.

    

    

   Vingerbobs

   Een vingerbob is een vingerverband die wordt gebruikt om een wond op de vinger te beschermen. Hierdoor blijft een verband makkelijker zitten en behoud u bewegingsvrijheid van de vingers. Het wordt gemaakt van katoen en heeft een beperkte elasticiteit waardoor de vingerbob de hele dag op zijn plaats kan blijven zitten.

    

    

    

    

   « terug

    

   Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking