Sluiten

Categorieën

Filters

   Verbandmiddelen

    

   Er bestaan veel verschillende soorten wonden die opgelopen kunnen worden. Voor al deze wonden bestaan ook veel verschillende soorten verbanden en elk verband heeft andere eigenschappen en kwaliteiten. Vaak is het lastig om te kiezen welk verband u nodig heeft. Zo kunt u kiezen uit steriele verbanden of verbanden met windsel of zwachtels. Niet alle soorten verbanden zitten in een verbanddoos, maar wij raden het wel aan om een aantal soorten in uw verbanddoos te doen. Zo bent u zo goed mogelijk voorbereid op verschillende situaties.

    

   Als u niet weet wat het verschil is tussen verschillende soorten verbanden is het lastig om te kiezen welke u nodig heeft. Daarom hebben wij een handig overzicht gemaakt met de meest gebruikte soorten verbanden, waarvoor deze gebruikt worden en hoe u deze moet gebruiken.

    


   snelverband

   Snelverband

   Hier kunt u lezen wanneer snelverbanden worden gebruikt, hoe ze worden gebruikt, de houdbaarheid en de beschikbare maten en merken die wij in ons assortiment hebben.


   wondsnelverband

   Wondsnelverband

   Hier kunt u lezen wat het verschil is tussen wondsnelverband en snelverband, hoe ze worden gebruikt, de houdbaarheid en de beschikbare maten die wij in ons assortiment hebben.


   Mitella

   Mitella

   Een mitella is een driekante doek die steun biedt aan uw arm. Verder vindt u hier informatie over hoe u een mitella aanbrengt en het verschil tussen de twee materialen waarvan een mitella wordt gemaakt.


   buisverband en netverband

   Buisverband + Netverband

   Hier kunt u lezen wat het verschil is tussen buisverbanden en netverbanden en wanneer het toegepast wordt. Ook kunt u hier lezen wat vingerbobs zijn en wanneer deze worden gebruikt.


   Cederroth Soft Foam Bandage

   Cederroth Soft Foam Bandages

   Cederroth Soft Foam Bandages zijn zelf hectende bandages die niet plakt aan de wond. Deze kunnen gebruikt worden op veel verschillende manieren. Verder vindt u informatie over hoe u Cederroth Soft Foam Bandages kunt aanbrengen en de verschillende soorten.


   Absorberend verband

   Absorberend verband

   Hier kunt u lezen wat absorberend verband is en waarvoor het gebruikt wordt. Ook worden de verschillende maten gegeven van absorberend verband die het meest gebruikt worden.


    

    

   « terug

    

   Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking