Sluiten

Categorieën

Filters

   Verbanddoos BHV

    

   De verbanddoos BHV is samengesteld volgens de laatste richtlijnen van het Oranje Kruis. Deze is speciaal samengesteld voor BHV’ers en kan in principe op elke werkvloer gebruikt worden. Dus als u niet precies weet welke het beste bij uw bedrijf past, kunt u een BHV verbanddoos aanschaffen en voldoet uw bedrijf aan de Arbo-regels voor een verbanddoos. Afhankelijk van de branche waarin uw bedrijf zit, kunt u nog verschillende producten aan deze basisverbanddoos toevoegen. Wilt u meer informatie over verbanddozen voor andere branches, ga dan naar verbanddoos per branche.

    

    

   Waarom heb je een verbandoos BHV nodig?

   Het antwoord is heel simpel! Op elk moment moet er minstens één BHV’er aanwezig zijn in een bedrijf. De BHV’er moet over een zodanige training en producten beschikken zodat ze de BHV taken correct kunnen uitvoeren. Met een juiste BHV verbanddoos weet u zeker dat de BHV’er zijn of haar werk kan doen bij ongelukken.

   Wat moet er in een verbandoos BHV zitten?

   Het verschil tussen een EHBO-koffer A en EHBO-koffer B en de BHV verbanddoos is dat de BHV verbanddoos een gevarieerdere inhoud en minder aantallen heeft. EHBO-koffer A en EHBO-koffer B bevatten dus minder soorten producten maar van de soorten die er wel zijn, zijn de aantallen hoger. Dit betekent dat je met een BHV verbanddoos veel verschillende soorten ongevallen kunt behandelen.

    

   Wel raden wij het aan om extra pleisters en verbanden in uw verbanddoos te stoppen. Deze kunnen altijd van pas komen bij kleinere ongevallen. Ook raden wij het aan om een coldpack en desinfectiedoekjes toe te voegen aan een standaard BHV verbanddoos.

    

   Het is de taak van de BHV’er om in noodsituaties op te treden en andere aanwezigen in veiligheid te brengen. Hiervoor kunt u een veiligheidsvest aanschaffen zodat de BHV’er goed zichtbaar is.

    

   Wilt u meer informatie over verbanddozen voor andere branches?

    

    

    

   « terug

    

   Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking