Sluiten

Categorieën

Filters

   EHBO advies vakantie

   Wat zit er in een EHBO koffer voor op vakantie?

   Een verbanddoos voor op vakantie is niet verplicht, maar wij raden wel aan om er een mee te nemen. Als u met de auto gaat, voldoet de verbanddoos auto redelijk aan wat u nodig heeft op vakantie. Als u niet met de auto op vakantie gaat heeft u een andere verbanddoos nodig. Een verbanddoos voor op vakantie moet natuurlijk klein en compact zijn zodat, het gemakkelijk mee te nemen is in de koffer en bij activiteiten. Deze compacte verbanddoos bevat de minimale inhoud en deze kunt u zelf nog aanvullen met artikelen voor specifieke activiteiten die u gaat doen.

   Sanaplast Verbandtrommel compact

   Compacte EHBO koffer voor op vakantie >

    

   Wat zit er in een vakantie EHBO koffer?

   De meest voorkomende ongevallen op vakantie zijn valongelukken en snijwonden. Als eerste raden wij u aan om een aantal verschillende verbanden in uw verbanddoos te stoppen. Met deze verschillende verbanden kunt u veel wonden afdekken en verzorgen. Verder zorgen valongelukken soms ook voor verstuikingen en kneuzingen. Een coldpack, driekante doek en hechtpleisters zijn daarom ook belangrijk. Als u veel gaat lopen op vakantie is het handig om blarenpleisters mee te nemen.

    

   Regelmatig gebeuren er ongelukken die brandwonden tot gevolg hebben. Het is daarom ook handig om brandwondengel of een ander product om brandwonden te behandelen in je verbanddoos te hebben. Wanneer u veel gaat wandelen in bossen, kunt u ook een tekenset in de verbanddoos stoppen. Zo voorkom je dat je ernstig ziek wordt.

    

   Basis inhoud verbanddoos vakantie
   AantalInhoud
   1Kompressen 5 cm x 7,5 cm
   2Niet verklevende kompressen 5 x 5 cm, steriel
   10Wondpleisters PE assortiment
   1Hechtstrip 75 x 3 mm (1 x 5 strips), steriel
   1Blarenpleisters 70 x 18 mm
   1Driekante doek - viscose / katoen
   1Non-woven hechtpleister 5 m x 2,5 cm
   1Set disposable vinyl handschoenen
   6Veiligheidsspelden
   1Schaartje 9 cm
   1Splinterpincet 9 cm nikkel
   1Safe Kiss beademingsdoekje
   6Desinfectans
   1Oogspoel ampul 20 ml
   2Brandwonden Gel sachet 3,5 gr

    

   Hoe moet u de EHBO materialen toepassen?

   Bent u niet bekend met de toepassing van de diverse EHBO materialen, of wilt u weten welke artikelen u voor bepaald letsel nodig heeft? Al deze informatie kunt u hier vinden op de pagina over de toepassing van EHBO materialen.

    

    

    

   « terug

    

   Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking