Sluiten

Categorieën

Filters

   EHBO advies voor particulieren

    

   Voor bedrijven is een EHBO koffer verplicht. Bij iemand privé thuis is dit niet het geval. Toch is het als particulier heel handig en naar onze mening zelfs essentieel dat u thuis, in de auto, of op vakantie een verbanddoos bij u heeft.

    

   Een EHBO koffer, wordt ook wel vaak een verbanddoos of verbandtrommel genoemd. Dit kan verwarrend zijn, maar het belangrijkste is dat het voor particulieren allemaal hetzelfde is!

    

   Wat adviseren wij? Heb in ieder geval een verbanddoos thuis en in de auto liggen. Als er iets gebeurt bent u in ieder geval goed voorbereid. Voor thuis is één verbanddoos vaak al genoeg. Deze kunt u aanvullen met bijvoorbeeld een extra setje pleisters. Lees hierover meer op deze pagina.

    


   EHBO advies thuis

   EHBO advies thuis

   Veel ongelukken gebeuren in en rondom het huis. In vertrouwde omgevingen is men niet altijd waakzaam. Een ongeluk zit namelijk vaak in een klein hoekje! EVAC heeft een verbanddoos die de meeste ongelukjes in en rondom het huis kan behandelen.


   EHBO advies auto

   EHBO advies auto

   Daar staat u dan…. Met pech onderweg! Dan is het fijn als je kleine verwondingen meteen kunt behandelen, of anderen kunt helpen. Lees hier meer over welke essentiële verbandmiddelen wij aanraden in de auto.


   EHBO advies vakantie

   EHBO advies vakantie

   Het is belangrijk dat u met de juiste uitrusting op vakantie gaat. In sommige landen, waaronder onze buurlanden België en Duitsland, is het zelfs verplicht dat u een verbanddoos in de auto heeft. Dat is niet voor niets, want onderweg gebeuren nu eenmaal ongelukjes. Lees hier wat u nodig heeft!


   EHBO advies kinderen

   EHBO advies kinderen

   Welk kind wil er nu niet een pleister met print? In onze verbanddoos voor kinderen vindt u verbandmiddelen speciaal ontworpen voor kinderen. Zo is de pijn in één keer een stuk minder erg.


    

    

   « terug

    

   Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking