Sluiten

Categorieën

Filters
      Team Evac - Vrijdag 25 Maart 2023

      Ontdek de meerwaarde van een Pleisterdispenser.

      Een pleister is veruit het meest gebruikte artikel uit de verbanddoos. Hoe vaak lopen we immers niet een wondje op tijdens b.v. het klussen of koken? Uw vinger bloedt en u wilt deze uiteraard zo snel mogelijk bedekken met een pleister om verdere vervuiling/infectie te voorkomen. Op dit soort momenten beseft u vaak weer dat die verbandtrommel of pleisters niet direct bereikbaar zijn. In deze blog laten wij u kennismaken met de pleisterdispenser en geven wij aan waarom het verstandig is om er een aan te schaffen.

      Wat is een pleisterdispenser?

      Een pleisterdispenser is een apparaat waarin pleisters overzichtelijk gerangschikt zitten. Dit voorkomt dat u allemaal losse pleisters in uw EHBO-koffer of verbanddoos hebt zitten. De dispensers zijn er in diverse uitvoeringen, dus of u nu kiest voor een dispenser met een pleisterrol of voor een meer uitgebreide met verschillende maten pleisters, er is er altijd een geschikte dispenser verkrijgbaar voor uw situatie. De pleisters zijn makkelijk met één hand uit de dispenser te trekken waarbij de plakrand direct vrijkomt. Hierdoor kunt u snel en hygiënisch uw pleister plakken.

       

      Wat zijn de voordelen van het gebruik van een pleisterdispenser?

      • Hygiënisch
      • Met een hand te bedienen
      • Altijd en snel een geschikte pleister bij de hand
      • Diverse navullingen beschikbaar
      • Geen onoverzichtelijke EHBO-koffer of verbanddoos
      • Dispenser kan op een centrale (snel toegankelijke) plaats opgehangen worden

      Voor wie is een pleisterdispenser geschikt?

      Eigenlijk is een pleisterdispenser voor iedereen en in alle situaties een handige en hygiënische manier om uw pleisters op te bergen. Uit onze jarenlange ervaring weten wij echter dat de dispensers met name veel gebruikt worden in onderstaande branches.

       

       Wat heeft EVAC u te bieden?

      EVAC heeft een ruim assortiment pleisterdispensers en navullingen. Voor elke situatie vindt u bij EVAC het meest geschikte model.

      Wij verkopen pleisterdispensers en navullingen van o.a. de volgende merken:

      Salvequick

      Cederroth

      Plum

      Vindt u dit artikel interessant en wilt u op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws, volg ons dan op Facebook.

       

       

      Nieuws & updates

      Recente artikelen

      Vergelijk 0

      Voeg nog een product toe (max. 5)

      Start vergelijking