Sluiten

Categorieën

Filters

   Voorwaarden voor dealers

   EVAC heeft vanuit groothandelsfunctie voor wederverkopers een speciaal dealerprogramma. Deze biedt een aantal voordelen ten opzichte van een standaard account. 

   De voordelen

   Prijzen

   Voor dealers hanteren wij speciale dealerprijzen. Hierdoor kunt u nog voordeliger bestellen. Nadat u bent ingelogd en het dealerschap door ons is toegekend, komen de wederverkoper/dealer prijzen tot uw beschikking. De verkoopprijzen naar uw klanten zijn vrij. 

    

   Dropshipments

   Als dealer is het mogelijk om uw pakketen (blanco) rechtstreeks naar klanten te verzenden. U verkoopt het product, plaatst de bestelling bij EVAC, en wij zorgen voor de gehele logistieke afhandeling. Door de voordeligere inkoopprijs kunt u het product goedkoop bij ons inkopen, en heeft u marge ten opzicht van uw verkoopprijs. 

   Voorwaarden

   Aan het krijgen en behouden van het dealerschap zitten een aantal voorwaarden. Deze worden hieronder beschreven.

   Toekenning

   • U bent een wederverkoper die de intentie heeft om groot in te kopen bij EVAC. Dit wordt bepaald aan de hand van de gegevens die u aanlevert. Denk hierbij aan een website of informatie over verkoopkanalen en/of producten die u op vaste basis wil gaan bestellen. Op basis van deze onderbouwing besluiten wij of u toelating krijgt tot ons dealerprogramma. U heeft hierbij een proefperiode van 12 weken.

   Handhaving 

   Bij ingang van het nieuwe jaar controleren wij jaarlijks alle dealeraccounts. Dit zal worden gedaan aan de hand van de volgende voorwaarde. 

   • U heeft een substantiële omzet die het dealeraccount rechtvaardigt. Mocht dit niet het geval zijn kan eenzijdig worden besloten om u uit het dealerprogramma te verwijderen. U kunt nog steeds bestellen op onze site tegen scherp geprijsde artikelen. Heeft u bezwaar tegen dit besluit; dien een bezwaarschrift in via [email protected].

   Overige voorwaarden

   • Het dealeraccount is bedrijfsgebonden, doorgifte van deze gegevens en/of weergave aan derden is niet toegestaan.
   • EVAC heeft in de website veel tijd, energie en geld geïnvesteerd. Wij zijn blij om u als klant van dienst te kunnen zijn en natuurlijk bieden wij graag hulp bij de verkoop van artikelen die bij ons worden afgenomen. Het is daarom niet toegestaan om afbeeldingen en teksten over te nemen. 

   Aanmelden

   U kunt zich aanmelden voor het dealerprogramma door het volgen van de volgende stappen.

   1. Maak een account aan op evac.nl.
   2. Stuur een mail naar [email protected] met in ieder geval de volgende gegevens:
     • Uw gebruikersnaam op evac.nl
     • Bedrijfsnaam
     • Website 
     • Korte uitleg bedrijfsactiviteiten
     • Rede voor aanmelding dealerschap op product/categorieniveau
   3. Wij zullen uw aanvraag binnen 10 werkdagen beoordelen.
   4. Na goedkeuring wordt de status van uw account gewijzigd en krijgt u uw dealerprijzen te zien. 
   5. Start proefperiode 12 weken. Na 12 weken zal uw account nogmaals worden beoordeeld op de eerder genoemde voorwaarden. Hierna zal de controle jaarlijks plaatsvinden.

    

   « terug

    

   Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking