Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

   Kwaliteit

   Kwaliteitsmerken
   Op Evac.nl hebben wij een selectie gemaakt van de beste kwaliteitsmerken in de markt. Zo zijn wij betreft verbandmiddelen een officiële verkoper van Heka producten, die al jarenlang door zorgprofessionals worden onderschreven. Ook zijn wij vaste leverancier van EHBO-producten voor het Rode Kruis. Wij zorgen dat vrijwilligers van het Rode Kruis op evenementen met de juiste producten hulp kunnen verlenen.

    

   Betreft Sport(medische) producten putten wij uit de expertise van ons moederbedrijf. Met kwaliteitsmerken zoals 3M, Selefa, en Evercare hebben wij korte lijnen met onze leveranciers. Hierdoor kunnen we producten in veel gevallen blijven leveren, ook als deze minder beschikbaar zijn zoals tijdens de coronacrisis in 20/21.

    

   Met betrekking tot AED’s zijn wij al jaren een betrouwbare partner en eerste importeur in Nederland van Mindray. Dit merk is wereldwijd een van de leidende leveranciers van medische apparaten en oplossingen. Naast de apparaten van Mindray verlenen wij ook verkoop, service en onderhoud op andere bekende merken zoals Zoll, Phillips, Defibtech, Heartsine Samaritan, en Physio-Control. Bij aankoop van een AED, krijgt u een jaar lang gratis een onderhoudscontract t.w.v. €139.

    

   Wij zijn al jaren vaste leverancier van de Evac+Chair. Deze stoel is ontwikkelt om personen te evacueren over trappen, waarbij het gebruik van een lift niet mogelijk is.

    

   Neem een kijkje op onze merkenpagina voor nog meer verhalen over onze merken.

    

   Medical Device Regulation
   Op 26 mei 2021 is de nieuwe Europese verordening voor medische hulpmiddelen (Medical Device Regulation, MDR) ingegaan. Het doel van de nieuwe regels is het vergroten van de patiëntveiligheid in de Europese Unie en ervoor zorgen dat innovatieve medische hulpmiddelen beschikbaar blijven voor de patiënt. In de MDR worden hogere eisen gesteld aan de veiligheid en betrouwbaarheid van medische hulpmiddelen. Evac voldoet aan alle richtlijnen omtrent de MDR, en kan daardoor deze conformiteit naar onze klanten toe waarborgen.

    

   Lees hieronder meer over het waarborgen van de MDR:
   Medical Device Regulation

    

   Gecertificeerd UAD aanbieder
   Wij staan gecertificeerd bij het centraal Centraal Informatiepunt Beroepen Gezondheidszorg (CIBG) als officieel aanbieder van medicijnen van de tweede categorie (UAD). UAD staat voor uitsluitend Apotheek en Drogist: Deze medicijnen zijn alleen bij een apotheker, apotheekhoudende huisarts of drogist te verkrijgen. Door deze specialismes binnen onze organisatie te waarborgen, kunnen we deze artikelen veilig, verantwoord, en met een goed advies verkopen.

    

   Bekijk hier onze registratie; Gecertificeerd UAD aanbieder.

    

   « terug

    

   Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking

   Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »