Sluiten

Categorieën

Filters

   Isolatiedeken

    

   Een isolatiedeken is een deken met twee functies, oververhitting en onderkoeling bestrijden. Een isolatiedeken, ook wel een reddingsdeken genoemd, heeft aan iedere zijde een andere kleur.

    

   Op het moment dat iemand last heeft van onderkoeling, gebruik dan de isolatiedeken met de goudkleurige kant naar boven. De zilverkleurig binnenkant houdt namelijk de warmte vast. Mocht u iemand moeten beschermen tegen oververhitting, gebruik dan de isolatiedeken met de zilverkleurige kant naar boven gericht. De zilverkleurige kant zal het zonlicht weerkaatsen en houdt de persoon koel.

   Hoe kunt u een isolatiedeken gebruiken?

   Rechtstreeks op de persoon

   Door een isolatiedeken rechtstreeks op een persoon te plaatsen, houdt de persoon warmte vast of wordt de persoon beschermd tegen de warmte.

   reddingsdeken rechtstreeks op de persoon

   Ter beschutting

   Een isolatiedeken kan gebruikt worden om beschutting te creëren. Dit komt van pas op plaatsen met weinig schaduw. Buiten het creëren van schaduw zorgt de isolatiedeken op deze manier ook voor afscherming van mensen die even een kijkje komen nemen.

   reddingsdeken ter beschutting

   Op de voorruit van de auto

   Mocht de patiënt in kwestie in een auto zitten en vertrouwt u het niet de persoon te verplaatsen, dan kunt u een isolatiedeken op de voorruit leggen om de zon tegen te houden.

   reddingsdeken op de voorruit van de auto

    

    

   « terug

    

   Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking