Sluiten

Categorieën

Filters

   EHBO advies bouw

    

   Het advies op deze pagina geldt voor: bouwbedrijf; aannemingsbedrijf; bouwplaats; onderhoudsbedrijf; sloopbedrijf. De verbanddoos voor de bouw is verplicht volgens de Arbowet, maar de inhoud hoeft niet aan bepaalde voorwaarden te voldoen. Echter moet de inhoud wel aangepast worden naar de behoeftes van de werkplek. Wilt u een specifieker advies voor uw situatie, vul dan onze keuzehulp in.

   Voor een bedrijf in de bouw raden wij aan om EHBO-koffer A als basis te gebruiken en deze uit te breiden. De EHBO koffer A biedt alle basis EHBO-middelen die u nodig kunt hebben.

   HEKA Verbanddoos A - multiflex

   De EHBO koffer A >

    

   Waarom heeft u een EHBO koffer voor de bouw nodig?

   In de bouw gebeuren helaas vaak ongelukken. Sommige ongelukken zijn redelijk klein, maar omdat er in de bouw ook met zware materialen wordt gewerkt, kunnen er snel grotere ongelukken gebeuren. Zelfs ondanks er al vaak persoonlijke beschermingsmiddelen gebruikt worden. Met een EHBO koffer die in orde is, kunt u kostbare tijd besparen bij calamiteiten.

    

   Welke aanvullende producten heeft u mogelijk nodig?

   • Ten eerste raden wij het aan om een oogspoeling toe te voegen aan de verbanddoos. In de bouw wordt er vaak gewerkt met metaal- en houtsnippers, stof en vuil. Als een oog niet direct gespoeld wordt kan dit blijvende schade.
   • Daarnaast kan er een coldpack aan toegevoegd worden en desinfectieset voor het reinigen van wonden.
   • Ook raden wij het aan om een reddingsdeken toe te voegen aan de verbanddoos. Deze deken beschermt het lichaam bij onderkoeling of oververhitting en kan goed gebruikt worden in de bouw wanneer er een ongeluk is gebeurd.
   • Extra verbandmiddelen, zoals pleisters en snelverbanden, kunnen ook handig zijn in een verbanddoos.

    

   Hoeveel EHBO koffers heeft u nodig?

   De EHBO koffer moet binnen handbereik zijn, dit wil zeggen dat de koffer in geval van nood binnen 30 seconden beschikbaar moet zijn. Kunt u aan de hand van dit gegeven niet inschatten hoeveel koffers u nodig heeft, vul dan onze keuzehulp in. Deze geeft advies welke, en hoeveel koffers u nodig hebt.

    

   Hoe moet u de EHBO materialen toepassen?

   Bent u niet bekend met de toepassing van de diverse EHBO materialen, of wilt u weten welke artikelen u voor bepaald letsel nodig heeft? Al deze informatie kunt u hier vinden op de pagina over de toepassing van EHBO materialen.

    

    

    

   « terug

    

   Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking