Sluiten

Categorieën

Filters

   EHBO koffer sport

    

   Een EHBO koffer bij sport is belangrijk, omdat er regelmatig ongelukken gebeuren. Voor sport is een EHBO koffer A goed om aan te schaffen, deze kan op een vaste plek gehangen worden. Hierin zitten de basis artikelen die u nodig kunt hebben bij ongelukken. Ook is het verstandig om een EHBO tas aan te schaffen, deze kan gemakkelijk meegenomen worden naar de persoon met letsel. Wanneer u een verbanddoos voor bij watersport zoekt, moet u er rekening mee houden dat niet alle verbanddozen waterdicht zijn. Wij bieden daarom een waterdichte koffer aan die u zelf kunt vullen met de juiste producten.

   HEKA Verbanddoos A - multiflex

   EHBO koffer A >

   HEKA Ehbo sporttas rood incl. vulling

   De EHBO tas voor sport >

    

   Waarom heeft u een EHBO koffer voor sport nodig?

   Iedere dag gebeuren er veel ongelukken tijdens het sporten. Gelukkig zijn het in de meeste gevallen geen ernstige verwondingen en kan het ter plekke behandeld worden. Hiervoor komt een EHBO koffer dan goed van pas. Soms gebeuren er ook ernstigere ongevallen en heeft het slachtoffer professionele hulp nodig. Als u een goede verbanddoos heeft, kunt u het slachtoffer ter plekke zo goed mogelijk helpen, zodat de schade zo klein mogelijk is.

   Welke aanvullende producten heeft u mogelijk nodig?

   Niet elke sport heeft hetzelfde risico op blessures. Bij balsporten is er vaker sprake van kneuzingen en verzwikkingen, terwijl dat bij een watersport minder vaak voorkomt. Het is daarom belangrijk dat u de verbanddoos aanpast op het type sport.

   • Bij watersporten kunt u bijvoorbeeld extra waterproof pleisters en desinfectans toevoegen.
   • Bij balsporten kunt u bijvoorbeeld een driekante doek en coldpacks.
   • Verder moet u ook rekening houden met alle leeftijden. Op verenigingen en clubs sporten vaak mensen van verschillende leeftijden, ook kinderen. Het kan daarom handig zijn om ook een kinderverbanddoos met kinderpleisters aan te schaffen.
   • Heeft u een kantine met keuken? Vergeet dan ook niet de EHBO koffer BHV basis HACCP aan te schaffen met blauwe (detecteerbare) verbandmiddelen.

    

   Hoeveel EHBO koffers heeft u nodig?

   De EHBO koffer moet binnen handbereik zijn, dit wil zeggen dat de koffer in geval van nood binnen 30 seconden beschikbaar moet zijn. Kunt u aan de hand van dit gegeven niet inschatten hoeveel koffers u nodig heeft, vul dan onze keuzehulp in. Deze geeft advies welke, en hoeveel koffers u nodig hebt.

    

   Hoe moet u de EHBO materialen toepassen?

   Bent u niet bekend met de toepassing van de diverse EHBO materialen, of wilt u weten welke artikelen u voor bepaald letsel nodig heeft? Al deze informatie kunt u hier vinden op de pagina over de toepassing van EHBO materialen.

    

    

    

   « terug

    

   Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking