Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

   Verbanddoos vakantie

    

   Wat zit er in een verbanddoos voor op vakantie?

   Een verbanddoos voor op vakantie is niet verplicht, maar wij raden wel aan om er één mee te nemen. Als u met de auto gaat, voldoet de verbanddoos auto redelijk aan wat u nodig heeft op vakantie. Als u niet met de auto op vakantie gaat heeft u een andere verbanddoos nodig. Een verbanddoos voor op vakantie moet natuurlijk klein en compact zijn zodat die gemakkelijk mee te nemen is in de koffer en bij activiteiten. Onderstaande verbanddoos bevat de minimale inhoud en deze kunt u zelf nog aanvullen met artikelen voor specifieke activiteiten die u gaat doen.

    

    

   Wat zit er in een vakantie verbanddoos?

   De meest voorkomende ongevallen op vakantie zijn valongelukken en snijwonden. Als eerste raden wij u aan om een aantal verschillende verbanden in uw verbanddoos te stoppen. Met deze verschillende verbanden kunt u veel wonden afdekken en verzorgen. Verder zorgen valongelukken soms ook voor verstuikingen en kneuzingen. Een driekante doek en hechtpleisters zijn daarom ook belangrijk. Als je veel gaat lopen op vakantie is het handig om blarenpleisters mee te nemen.

    

   Ook gebeuren er vaak ongelukken die brandwonden tot gevolg hebben. Het is daarom ook handig om brandwondengel of een ander product om brandwonden te behandelen in je verbanddoos te hebben. Wanneer u veel gaat wandelen in bossen, kunt u ook een tekenset in de verbanddoos stoppen. Zo voorkom je dat je ernstig ziek wordt.

    

   Basis inhoud verbanddoos vakantie
   AantalInhoud
   1Kompressen 5 cm x 7,5 cm
   2Niet verklevende kompressen 5 x 5 cm, steriel
   10Wondpleisters PE assortiment
   1Hechtstrip 75 x 3 mm (1 x 5 strips), steriel
   1Blarenpleisters 70 x 18 mm
   1Driekante doek - viscose / katoen
   1Non-woven hechtpleister 5 m x 2,5 cm
   1Set disposable vinyl handschoenen
   6Veiligheidsspelden
   1Schaartje 9 cm
   1Splinterpincet 9 cm nikkel
   1Safe Kiss beademingsdoekje
   6Desinfectans
   1Oogspoel ampul 20 ml
   2Brandwonden Gel sachet 3,5 gr

    

    

   « terug

    

   Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking

   Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »