Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

   Verbanddoos sport

    

   Een verbanddoos voor sport is ontzettend belangrijk aangezien sporten risico’s met zich meebrengt. Een sport verbanddoos is anders samengesteld dan in andere branches, omdat de verwondingen bij het sporten vaak anders zijn. Een verbanddoos sport wordt meestal opgeborgen in een tas, zodat u het makkelijk mee kan nemen als u ergens anders gaat sporten. De spullen kunnen ook opgeborgen worden in een doos op een vaste plek, maar u moet er dan wel rekening mee houden dat de verbanddoos snel gepakt kan worden. Wanneer u een verbanddoos voor bij een zwembad zoekt, moet u er rekening mee houden dat niet alle verbanddozen waterdicht zijn. Wij bieden daarom een standaard verbanddoos aan in een waterdichte koffer.

    

    

   Waarom heb je een verbanddoos voor sport nodig?

   Iedere dag gebeuren er veel ongelukken tijdens het sporten. Gelukkig zijn het in de meeste gevallen geen ernstige verwondingen en kan het ter plekke behandeld worden. Hiervoor komt een verbanddoos dan goed van pas. Soms gebeuren er ook ernstigere ongevallen en heeft het slachtoffer professionele hulp nodig. Als u een goede verbanddoos heeft, kunt u het slachtoffer ter plekke zo goed mogelijk helpen zodat de schade voor het slachtoffer zo klein mogelijk is.

   Wat moet er in een verbanddoos voor sport zitten?

   Als basis kunt u een standaard verbanddoos gebruiken en deze aanpassen aan het type sport, want niet bij elke sport heeft dezelfde risico’s op ongevallen. Bij balsporten is er vaker sprake van kneuzingen en verzwikkingen terwijl dat bij een watersport minder vaak voorkomt. Het is daarom belangrijk dat u de verbanddoos aanpast op het type sport. Bij watersporten kunt u bijvoorbeeld extra waterproof pleisters en desinfectans toevoegen. Bij balsporten kunt u bijvoorbeeld een driekante doek en coldpacks toevoegen. Verder moet u ook rekening houden met alle leeftijden. Op verenigingen en clubs sporten vaak mensen van verschillende leeftijden, ook kinderen. Het kan daarom handig zijn om ook een kinderverbanddoos met kinderpleisters aan te schaffen.

    

   Wilt u meer informatie over verbanddozen voor andere branches?

    

    

    

   « terug

    

   Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking

   Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »