Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

   Verbanddoos kinderopvang

    

   Een verbanddoos voor basisscholen en kinderopvang bevat ongeveer dezelfde producten als een normale verbanddoos, maar hij moet wel aangepast zijn aan jonge kinderen. Om te zorgen voor een goede verbanddoos, is niet alleen de inhoud belangrijk maar ook de hoeveelheden. Kleine kinderen vallen vaker en daarom is het belangrijk om genoeg verbandmiddelen en desinfectans te hebben. Ook kunt u extra pleisters ergens anders bewaren dan in de verbanddoos. Op een kinderopvang is haast dagelijks behoefte aan pleisters en zo hoeft u de verbanddoos niet elke keer te openen en blijven de producten in de verbanddoos veilig.

    

    

   Waarom heb je een verbanddoos op de kinderopvang of basisschool nodig?

   Vaak zien jonge kinderen nog geen gevaar in bepaalde situaties. Zij zijn nieuwsgierig en willen van alles ontdekken. Ook is de motoriek en coördinatie van jonge kinderen nog niet volledig ontwikkeld. De combinatie hiervan zorgt voor een hoger risico op ongelukken. Natuurlijk proberen leidsters of leraren alles om ongelukken te voorkomen, maar met jonge kinderen is dat niet altijd mogelijk. Daarom raden wij het altijd aan om een verbanddoos in de buurt te hebben. Hierdoor kunnen de leidsters of leraren de jonge kinderen zo snel en goed mogelijk helpen.

   Wat moet er in een verbanddoos voor op de kinderopvang of basisschool zitten?

   Een verbanddoos op de kinderopvang of een basisschool moet aangepast zijn aan de kinderen. Dat betekent dat de verbanden en andere artikelen kleiner moeten zijn dan de verbandmiddelen voor volwassen. Deze verbandmiddelen zijn vaak veel te groot en blijven niet goed zitten.

    

   De ongelukken die het meest voorkomen op een kinderopvang zijn open wonden en blauwe plekken/pijn door het vallen. Kinderpleisters, een driekante doek, coldpacks en desinfectiedoekjes worden voor deze ongelukken het meest gebruikt. Ook kan het handig zijn om een tekenset toe te voegen aan een verbanddoos.

    

   Wilt u meer informatie over verbanddozen voor andere branches?

    

    

    

   « terug

    

   Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking

   Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »