Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

   Verbanddoos kantoor

    

   Bij elk bedrijf is het verplicht om een verbanddoos te hebben. Ook op een kantoor. Ongelukken zitten namelijk in een klein hoekje. Elk kantoor is anders en de risico’s bij verschillende kantoren zijn ook anders. Werkgevers moeten daarom, aan de hand van de werkomgeving, zelf beslissen welke verbanddoos ze kiezen en of ze deze nog aanvullen met extra producten. Voor een kantoor met meer dan 25 werknemers, raden wij het aan om EHBO-koffer A aan te schaffen. Deze EHBO-koffer bevat de standaard EHBO-producten die u in een kantoor nodig kunt hebben.

   Waarom heb je een verbanddoos voor kantoor nodig?

   Wanneer je denkt aan risicovolle beroepen, denk je zelden aan een kantoorbaan. Maar waar mensen aan het werk zijn, zijn risico’s. Ook op kantoor. Wel zijn de ongelukken die gebeuren op een kantoor vaak minder heftig en schadelijk dan ongelukken bij andere branches, toch is het belangrijk dat iemand bij elk soort ongeluk snel en adequaat geholpen kan worden. Als u op een groot kantoor werkt, moeten er ook meerder verbanddozen aanwezig zijn. Iedereen moet namelijk snel een verbanddoos kunnen pakken.

   Wat moet er in een verbanddoos voor kantoor zitten?

   De veel voorkomende wonden op kantoor zijn snijwonden. Vandaar dat het belangrijk is om genoeg pleisters te hebben. Ook gebeuren veel ongelukken op een kantoor niet direct bij werk gerelateerde taken, maar bij bijvoorbeeld het pakken van iets dat op een hoge kast ligt of terwijl je in de keuken staat. Daarom raden wij het aan om genoeg verbandmiddelen en producten om brandwonden te behandelen in uw verbanddoos te hebben.

    

   Meestal werken er op een kantoor veel mensen. Naast de juiste producten is het dus ook belangrijk om een verbanddoos te hebben met genoeg producten. Een werkgever dient te zorgen voor de juiste hoeveelheid producten in de verbanddoos en deze ook aan te vullen wanneer deze leeg raakt.

    

   Wilt u meer informatie over verbanddozen voor andere branches?

    

    

    

   « terug

    

   Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking

   Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »