Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

   Verbanddoos bouw

    

   De verbanddoos voor de bouw is verplicht volgens de Arbowet, maar de inhoud hoeft niet aan bepaalde voorwaarden te voldoen. Echter moet de inhoud wel aangepast worden naar de behoeftes van de werkplek. Plekken waar u een verbanddoos voor de bouw kan gebruiken zijn: een aannemingsbedrijf, bouwplaats, bouwbedrijf, onderhoudsbedrijf en bij een sloopbedrijf. Wij raden aan om EHBO-koffer A als basis te gebruiken en deze uit te breiden.

   Waarom heb je een verbanddoos voor de bouw nodig?

   In de bouw gebeuren helaas vaak ongelukken. Sommige ongelukken zijn redelijk klein en daar heb je alleen een pleister voor nodig, maar omdat er in de bouw ook met zware materialen wordt gewerkt, kunnen er ook snel grotere ongelukken gebeuren. Hierdoor is het extra belangrijk dat uw verbanddoos voor de bouw in orde is. U kunt hiermee namelijk kostbare tijd besparen wanneer er een ongeluk gebeurt. Ondanks dat er in de bouw vaak al persoonlijke beschermingsmiddelen worden gedragen, kan een ongeluk snel gebeuren.

   Wat moet er in een verbanddoos voor de bouw zitten?

   Ten eerste raden wij het aan om een oogspoeling toe te voegen aan de verbanddoos. In de bouw wordt er vaak gewerkt met metaal- en houtsnippers, stof en vuil. Als een oog niet direct gespoeld wordt kan dit blijvende schade aanrichten. Daarnaast kan er een coldpack aan toegevoegd worden en desinfectie doekjes voor het reinigen van wonden.

    

   Ook raden wij het aan om een reddingsdeken toe te voegen aan de verbanddoos. Deze deken beschermt het lichaam bij onderkoeling of oververhitting en kan goed gebruikt worden in de bouw wanneer er een ongeluk is gebeurd. Extra verbandmiddelen, zoals pleisters en wondsnelverbanden, kunnen ook handig zijn in een verbanddoos.

    

   Wilt u meer informatie over verbanddozen voor andere branches?

    

    

    

   « terug

    

   Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking

   Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »