Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

   Verbanddoos voor bedrijven

    

   Verbanddozen bevatten eerste hulp artikelen voor ongevallen. EVAC heeft verschillende verbanddozen voor bedrijven om te voldoen aan de Arbowet. De verbanddozen die wij aanbieden zijn samengesteld op basis van veiligheid, kwaliteit, doeltreffendheid en gebruiksvriendelijkheid.

    

   Aan de hand van een veiligheidsrisico inventarisatie kan worden bepaald hoeveel verbanddozen een bedrijf nodig heeft. Het is hierbij belangrijk om de verbanddoos op ooghoogte en altijd binnen een halve minuut te kunnen pakken.

    

   Ook is het belangrijk dat de basis verbanddoos wordt aangevuld/uitgebreid aan de hand van het risicoprofiel van een bedrijf dat opereert binnen een bepaalde branche. De horeca heeft namelijk een ander soort verbandmiddelen nodig, dan een werknemer die veel in de auto zit, of de hele dag op het kantoor aanwezig is.

    

   Selecteer hieronder de branche waar jouw bedrijf in actief is, en lees meer over de verbandmiddelen die hier van toepassing zijn.

    


   Verbanddoos horeca

   Verbanddoos horeca

   Bedrijven in de horeca opereren in een verhoogd risico omgeving. Met de vele messen waarmee wordt gewerkt is een snijwondje snel gemaakt. Verbanddozen voor de Horeca en food-industrie zijn daarom ook anders dan de normale verbandtrommels. Deze bevatten onder andere HACCP-pleisters. Je leest er hier meer over!


   Verbanddoos bouw

   Verbanddoos bouw

   Voor de bouw heeft EVAC verschillende persoonlijke beschermingsmiddelen. Ook een verbandtrommel is hiervoor een vereiste. Lees hier welke verbandmiddelen er extra geschikt zijn voor op de bouwplaats.


   Verbanddoos bhv

   Verbanddoos BHV

   De materialen in een verbanddoos moeten door iedereen gemakkelijk te gebruiken zijn. Toch is het bij grotere ongevallen raadzaam om een BHV’er in te schakelen voor het toepassen/aanleggen van bepaalde verbandmiddelen. Je leest hier welke verbandmiddelen voor volgens de BHV richtlijnen verplicht in een koffer moeten zitten.


   Verbanddoos kantoor

   Verbanddoos kantoor

   Kantoren zijn volgens de Arbo richtlijnen verplicht om een verbanddoos aanwezig te hebben binnen het bedrijfspand. Ook al is een kantoorbaan vaak niet heel risicovol, door de vele aantallen mensen die in Nederland op een kantoor werken, gebeuren er nog steeds een groot aantal ongelukken in deze omgeving.


   Verbanddoos logistiek

   Verbanddoos logistiek

   Bedrijven in de logistiek hebben vaak verschillende onderdelen in het bedrijf waar verschillende verbanddozen voor gelden. Zo heb je het kantoor, het magazijn, maar ook de vrachtwagen onderweg. Wij leggen uit waar je allemaal op moet letten!


   Verbanddoos sport

   Verbanddoos sport

   Voor clubs en verenigingen is het eigenlijk essentieel dat ze een verbanddoos hebben. Ondanks dat sporten in veel gevallen heel gezond is, zorgt de omgeving gelijktijdig voor een verhoogd risico dat iemand zich blesseert. Daarom is verstandig dat daar op wordt geanticipeerd met een verbanddoos in de kantine, langs de lijn, of in de bestuurskamer van het clubhuis.


   Verbanddoos scholen

   Verbanddoos scholen

   Een verbanddoos kan worden afgestemd op de behoefte van middelbare scholen, en beroepsonderwijs (o.a. middelbaar, hogeschool of universiteit). De meeste verbanddozen worden geleverd met wandhouder, zodat ze makkelijk op te hangen zijn in de gangen.


   Verbanddoos kinderopvang

   Verbanddoos kinderopvang

   Wij bieden speciale verbanddozen aan die extra geschikt zijn voor basisscholen of bij de kinderopvang. Met deze gecertificeerde verbanddozen inclusief kinderpleisters, wordt het behandelen van een wondje een stuk leuker.


    

   « terug

    

   Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking

   Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »