Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

   Richtlijnen verbanddozen

   Binnen het besluit van de Arbo staat dat er binnen een bedrijf voldoende verbandmiddelen aanwezig moeten zijn.

    

   Dit is natuurlijk een ruim begrip, dat verder wordt afgebakend door de risico-inventarisatie (RI&E) dat ieder bedrijf moet uitvoeren (met uitzondering van eenmanszaken en vrijwilligersorganisaties).

    

   In de risico-inventarisatie worden de risicofactoren binnen een bedrijf blootgelegd. Op Basis hiervan wordt vastgesteld welke verbandmiddelen en dus ook welke verbanddoos aanwezig moet zijn, of samengesteld moet worden.

    

   Wij adviseren u om naast deze BHV verbanddoos een pleisterdispenser of een gebruikers set te plaatsen. Door de pleisterdispenser of de gebruikers set aan te spreken voor het dagelijks verbruik van bijvoorbeeld pleisters, blijft de BHV verbanddoos compleet voor gebruik bij een calamiteit.


   Richtlijnen oranje kruis 2011

   Richtlijnen oranje kruis 2011

   Het begin van de eerste basis-bedrijfsverbanddoos. Dit zijn de verouderde richtlijnen, inmiddels is het Oranje Kruis 2016 de standaard.


   Richtlijnen oranje kruis 2016

   Richtlijnen oranje kruis 2016

   De huidige richtlijnen van het Oranje Kruis die beschrijven wat er in de verbandoos moeten zitten. Ook worden de eisen beschreven waaraan elk product moet voldoen.


   Controlelijst verbanddoos

   Controlelijst verbanddoos

   Wat moet er in een verbanddoos zitten? Controleer het hier! Selecteer makkelijk nieuwe producten om uw verbanddoos weer compleet te maken.


   Houdbaarheidsdatum

   Houdbaarheidsdatum

   Sommige verbandmiddelen of oogspoeling producten hebben een houdbaarheidsdatum. Lees hier waar je op moet letten bij het controleren van de datums op deze producten.


    

   « terug

    

   Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking

   Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »