Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

   EHBO koffer thuis

    

   Ondanks dat het niet verplicht is om een EHBO koffer thuis te hebben, raden wij het wel aan. De meeste ongelukken gebeuren in en rondom het huis en met een EHBO koffer kunt u de meeste verwondingen snel en adequaat behandelen. Een EHBO koffer moet dekkend zijn voor de ongevallen die kunnen gebeuren thuis. Bij het samenstellen van de EHBO koffer kunt u hier ook rekening mee houden.

    

    

   Waarom heeft u een EHBO koffer thuis nodig?

   De meeste ongelukken gebeuren in en rondom het huis. Door snel en adequaat te handelen kan erger worden voorkomen, en hoeft er in veel gevallen geen specialist aan te pas te komen.

   Wat zit er in een EHBO koffer thuis?

   Ieder gezin is anders dus EHBO koffers kunnen ook andere producten bevatten. Deze moet namelijk aangepast zijn aan de behoeftes en wensen van het huishouden. Onze HEKA EHBO koffer voor het gezin is een prima standaard koffer voor thuis. Deze bevat de materialen die het vaakst nodig zijn zoals snelverbanden, kompressen, pleisters, desinfectans, driekante doek en beademingsdoekjes.

    

   Thuis gebeuren er vaker kleinere ongelukken waar alleen een pleister voor nodig is. Daarom raden wij het aan om extra pleisters toe te voegen aan de EHBO koffer. Ook zijn waterbestendige pleisters handig, omdat u thuis toch vaker je handen nat maakt. Als u vaak wandelt of hardloopt (door het bos) kunt u ook een tekenset en driekante doek of synthetische wattenrol toevoegen aan uw EHBO koffer. In de keuken gebeuren soms ook ongelukken en daarom raden wij het ook aan om brandwondenpleisters of andere producten om brandwonden te behandelen toe te voegen.

    

   « terug

    

   Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking

   Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »