Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

   EHBO koffer bedrijven

    

   In Nederland zijn er veel verschillende soorten bedrijven met een verschillend aantal werknemers. Alle bedrijven zijn verplicht om over een EHBO koffer te beschikken. Soms zelfs over meerdere koffers. Hiervoor moeten ze de richtlijnen volgen die het Oranje Kruis heeft opgesteld. Wij bieden de EHBO koffer A en EHBO koffer B aan. Deze EHBO koffers worden vaak gezien als standaard en kunnen in veel situaties gebruikt worden omdat ze redelijk compleet zijn.

   EHBO koffers in specifieke branches

   Elke branche heeft weer andere producten nodig omdat er andere risico’s zijn. Voor sommige branches bieden wij een complete EHBO koffer aan, zoals de horeca, sport, basisscholen en kantoren. Maar voor veel branches ook niet omdat de inhoud van deze EHBO koffers ook veel kan verschillen. Wel geven wij voor de horeca, bouw, BHV, kantoren, logistiek, sport, middelbare scholen/beroepsonderwijs en kinderopvang/basisscholen duidelijke richtlijnen om de EHBO koffer te vullen. In deze richtlijnen staan tips waar u aan moet denken tijdens het vullen, en producten die u niet moet vergeten.

   Wat zit er in een EHBO koffer voor bedrijven?

   De inhoud verschilt per branche. Vaak zitten er in alle EHBO koffers voor bedrijven wel snelverbanden, kompressen, windsels, pleisters en desinfectans. Maar de hoeveelheid hangt af van het aantal mensen in een bedrijf en de risico’s. Ook worden er bij de verschillende branches nog extra producten toegevoegd die daar nodig zijn.

    

   « terug

    

   Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking

   Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »