Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

   EHBO koffer B

    

   Een EHBO koffer is volgens de ARBO-wet verplicht in een bedrijf. Echter zijn hiervoor alleen richtlijnen gegeven waardoor u zelf nog producten kunt veranderen of toevoegen aan de EHBO koffer. U moet bij het samenstellen van een EHBO koffer wel rekening houden dat het dekkend is voor de ongelukken die kunnen gebeuren. EHBO koffer B lijkt heel erg veel op EHBO koffer A, maar het verschil is dat deze koffer geschikt is voor een organisatie van minder dan 10 personen. Hierdoor zijn de productaantallen lager dan in EHBO koffer A. Wel zitten er ongeveer dezelfde producten in. Als u een koffer met gevarieerdere producten wilt hebben, kunt u kiezen voor de verbandkoffer BHV.

    

    

   Waarom heeft u een verbandkoffer in een bedrijf nodig?

   Het is verstandig om ten allen tijden een EHBO koffer dichtbij te hebben, want een ongeluk kan zomaar gebeuren. Ook bij bedrijven waarvan je niet verwacht dat er ernstige ongelukken kunnen gebeuren, zoals een kantoor. Hier kunnen namelijk ook ongelukken gebeuren ook al zijn ze vaak minder ernstig dan ongevallen in de bouw of logistiek. Een EHBO koffer B is geschikt voor bedrijven waar minder dan 10 personen werken, waardoor u waarschijnlijk maar één koffer nodig hebt. Als uw bedrijf toch wat groter is, moet u er rekening mee houden dat er misschien meerdere koffers aangeschaft moeten worden. Ook zijn er nog andere richtlijnen die uw bedrijf kan opvolgen.

   Wat zit er in EHBO koffer B?

   In onze EHBO koffer B zitten de producten die u nodig zult hebben bij de meest voorkomende ongelukken. Net zoals in EHBO koffer A zitten er veel standaardartikelen in zoals snelverbanden, kompressen, pleisters, desinfectans, driekante doek en beademingsdoekjes. Als er vaak ongelukken gebeuren waarvoor alleen een pleister nodig is, kunt u een pleisterdispenser aanschaffen. Hierdoor hoeft de koffer niet zo vaak worden geopend en blijft deze compleet tot dat het echt nodig is.

    

   Deze EHBO koffer is een standaard koffer en bevat dus niet voor iedere branche de benodigde producten. Als u meer informatie wilt over welke producten wij aanraden bij bepaalde branches, ga dan naar verbanddozen per branche.

    

   « terug

    

   Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking

   Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »