Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

   EHBO koffer auto

    

   In Nederland is het niet verplicht om een EHBO koffer in de auto te hebben, maar deze kan in sommige situaties wel van pas komen. In andere Europese landen is het echter wel verplicht om een EHBO koffer in je auto te hebben. Daarom raden wij het altijd aan om toch een EHBO koffer in je auto te leggen. Het is makkelijker om een EHBO koffer aan te schaffen die voldoet aan de Europese richtlijnen (veiligheidsnorm DIN 13164). Dan weet u zeker dat de koffer ook juist is in het buitenland. Onze EHBO koffer voor de auto voldoet aan de Europese richtlijnen.

    

    

   In de volgende landen is het verplicht om een EHBO koffer in je auto te hebben liggen: Bulgarije, België, Duitsland, Griekenland, Hongarije, Kroatië, Letland, Litouwen, Oekraïne, Oostenrijk, Roemenië, Slovenia, Slowakije, Tsjechië, Turkije en Wit-Rusland.

   Wat zit er in een EHBO koffer voor in de auto?

   Wanneer er onderweg een ongeval gebeurt, moeten omstanders als eerste hulp verlenen. De EHBO koffer voor de auto is gericht op het helpen van slachtoffers door hulpverleners die geen medische kennis hebben. Daarom zit er in alle EHBO koffers ook een stappenplan. Als u niet weet wat u moet doen of als u dat vergeten bent door de stress, staan hierop de volgende stappen om een slachtoffer te helpen.

    

   In de EHBO koffer voor de auto zitten snelverbanden, kompressen, pleisters, desinfectans, driekante doek en een reddingsdeken. Vooral een reddingsdeken kan belangrijk zijn als een slachtoffer onderkoeld of oververhit is. Ook raden wij het aan om extra handschoenen in uw EHBO koffer toe te voegen. Hiermee beschermt u niet alleen het slachtoffer maar ook uzelf.

    

   Verder raden wij het aan om veiligheidsvesten in uw auto te bewaren. Als u stil komt te staan langs de weg, valt u op en houden medeweggebruikers meer rekening met u.

    

   « terug

    

   Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking

   Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »