Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

   EHBO koffer A

    

   Volgens de ARBO-wet is het verplicht om een EHBO koffer te hebben in een bedrijf. Hiervoor zijn alleen richtlijnen opgesteld en een bedrijf kan zelf bepalen of hier nog iets aan toegevoegd of veranderd moet worden. Hierbij moet u er wel op letten dat de EHBO koffer dekkend is voor de ongevallen die kunnen gebeuren. EHBO koffer A is een van meest complete EHBO koffers en hierdoor is die geschikt voor de meeste organisaties. De hoge aantallen van de producten in EHBO koffer A zorgt ervoor dat deze koffer geschikt is in bedrijven vanaf 10 personen. Als u een EHBO koffer voor minder personen wilt, ga dan naar EHBO koffer B.

    

    

   Waarom heeft u een EHBO koffer in een bedrijf nodig?

   Een risico zit in een klein hoekje en daarom is het verstandig om altijd een EHBO koffer bij de hand te hebben. Sommige bedrijven, zoals een kantoor, worden gezien als plekken waar weinig ongelukken kunnen gebeuren, maar ook hier kunnen ongevallen plaatsvinden. Vooral in grotere bedrijven is het belangrijk dat er zeker één EHBO koffer op elke verdieping aanwezig is en als het nodig is meerdere. Ook moet uw bedrijf de richtlijnen opvolgen die het Oranje Kruis opgesteld heeft.

   Wat zit er in EHBO koffer A?

   In EHBO koffer A zitten veel standaardartikelen zoals snelverbanden, kompressen, windsels, pleisters, desinfectans, driekante doek, beademingsdoekjes en handschoenen. Als u weet dat er vaak kleine ongelukken gebeuren waar alleen een pleister voor nodig is, dan kunt u ervoor kiezen om apart een pleisterdispenser neer te zetten. In sommige gevallen is het handiger als de pleisters waterresistant zijn, bijvoorbeeld wanneer er veel met water wordt gewerkt. Hierdoor hoeft de koffer alleen opengemaakt te worden bij ergere ongevallen. Ook wordt er vaak nog een vingerverband en reddingsdeken toegevoegd.

    

   Hopelijk bent u voldoende geïnformeerd. Wilt u meer weten over EHBO koffers per branche, klik dan op onderstaande button.

    

    

    

   « terug

    

   Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking

   Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »