Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

   EHBO koffer per branche

    

   Een EHBO koffer bevat net zoals een verbanddoos eerste hulp artikelen bij ongevallen. In de volksmond worden de termen EHBO koffer, verbandtrommel, verbanddoos of verbandkoffer vaak door elkaar gebruikt. Toch zit er in de praktijk wel degelijk een verschil tussen deze koffers met eerste hulp artikelen.

    

   Een EHBO koffer is namelijk volgens de Nederlandse wetgeving verplicht bij organisaties, bedrijven, overheidsinstanties en verenigingen. Ben je bij de kvk ingeschreven? Dan is een EHBO koffer verplicht, tenzij je behoort tot de groep eenmanszaken. Wij adviseren overigens ook eenmanszaken om enige vorm van eerste hulp artikelen altijd bij de hand te hebben. Zoals het befaamde spreekwoord luidt; Een ongeluk zit in een klein hoekje! Lees in onze kennisbank welke EHBO koffers het beste bij jouw bedrijf passen. Bekijk ook wat de verschillen zijn tussen de EHBO koffers A en B.

    

   Wij bieden naast EHBO koffers voor bedrijven, ook EHBO koffers en eerste hulp artikelen aan voor in huis. Zo ben je altijd voorbereid op ongelukken, maar hoef je niet onnodig uitgebreid eerste hulp materiaal te kopen, wat mogelijk al over datum is wanneer je het nodig hebt.

    


   EHBO koffer A

   EHBO koffer A

   EHBO koffer A is de grootste EHBO koffer die wij aanbieden. Deze koffer is het meest geschikt voor bedrijven, scholen en verenigingen. Één koffer is al voldoende voor een organisatie vanaf 10 personen.


   EHBO koffer B

   EHBO koffer B

   EHBO koffer B heeft alle verschillende onderdelen die ook in EHBO koffer A zitten, maar dan enkele varianten minder. Waar verbandkoffer A drie soorten afmetingen snelverband bevat, zitten er in koffer B twee soorten. Deze koffer is geschikt voor organisaties tot 10 personen.


   EHBO koffer thuis

   EHBO koffer thuis

   Wij hebben ook EHBO koffers die voor in huis geschikt zijn. Geen zin om tientallen euro’s kwijt te zijn? Hier lees je meer over scherp geprijsde koffers die binnen ieder gezin altijd van pas komen.


   EHBO koffer bedrijven

   EHBO koffer bedrijven

   De EHBO koffer A en B zijn voor namelijk voor laagrisico kantooromgevingen. Per branche kan namelijk de inhoud verschillen en dus per koffer het extra materiaal wat je nodig hebt. Daarnaast hebben bieden wij ook een compleet door het Oranje Kruis gecertificeerde verbandkoffer aan.


   EHBO koffer auto

   EHBO koffer auto

   Wij hebben ook verschillende EHBO koffers voor in de auto of op de motor. Zo ga je altijd met een veilig gevoel de weg op. Lees hier meer over de inhoud en de eisen voor een verbandkoffer voor onderweg.


    

   « terug

    

   Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking

   Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »