Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

   Surf door onze collectie

   Klik (hier rechts) op de blokken boven aan de pagina om door onze categorieën te bladeren.

   Tourniquet & bloedstoppers

   Een tourniquet en bloedstoppers hebben hetzelfde doel, ze stoppen het verlies van bloed. EVAC biedt verschillende tourniquets en bloedstoppers aan die gebruikt kunnen worden in verschillende situaties. Toon meer

   Merken

   Eigenschap product

   Verpakkingseenheid

   Prijs

   -
   15 Producten
   Cederroth 4-in-1 Bloedstelpend verband

   Cederroth 4-in-1 Bloedstelpend verband

   Inhoud: 1 speciaal wondkussen (14x23 cm) 2 losse...
   € 5,95 Excl. btw
   Cederroth 4-in-1 Mini bloedstelpend verband
   € 2,75 Excl. btw
   Stop de bloeding-set met Sof Tourniquet wide
   € 94,- Excl. btw
   HeltiQ BloedStop Spray - 50 ml
   € 6,60 Excl. btw
   HEKA Elastische knevelverband / tourniquet 5 cm x 50 cm
   € 2,25 Excl. btw
   SAM XT Tourniquet

   SAM XT Tourniquet

   De SAM XT Tourniquet is de nieuwste tourniquet, ...
   € 30,- Excl. btw
   Holthaus Medical Amputatie zak been, arm of hand
   € 30,50 Excl. btw
   CAT-tourniquet blauw Gen7

   CAT-tourniquet blauw Gen7

   Blauwe tourniquet speciaal ontwikkeld voor oefen...
   € 36,50 Excl. btw

   Bloedstoppers

   De BloedStoppers hebben de taak om het bloeden in een korte tijd te kunnen stoppen. Daarboven wordt natuurlijke wondgenezing ondersteund op een verantwoorde manier en wordt de kans dat het wondje opnieuw bloed verkleind. Het stoppen van bloed met de bloedstoppers is volkomen pijnloos. Een uitkomst dus voor kinderen, maar ook voor volwassenen, senioren, sporthelden, klussers en notoire pechvogels.

    

   Bloedstop spray

   BloedStop Spray is geschikt voor de behandeling van snij- en schaafwonden. De spray bevat een poeder waarin de stof m.doc (micro dispersed oxidized cellulose) verwerkt is. Dit is een zuivere natuurstof uit katoen. Als de poeder het bloed en wondvocht opneemt dan verandert dit in een ademende gellaag, die het bloeden stopt. De poeder ondersteunt daarnaast óók de natuurlijke wondgenezing en vermindert de kans dat de wond opnieuw gaat bloeden. 

   De BloedStop Spray is ook geschikt voor sterk bloedende wonden. De spray is hypoallergeen en veilig te gebruiken door volwassenen en kinderen. Heel handig voor thuis, onderweg, maar ook op het sportveld. De HeltiQ BloedStop Spray is géén pleisterspray. De BloedStop Spray stopt het bloed, een pleisterspray dekt de wond alleen af.

    

   Bloedneus Stop

   Bloedneus Stop bevat de patenteerde stof m.doc (micro dispersed oxidized cellulose), een zuivere natuurstof uit katoen. Zodra de Bloedneus Stop in de bloedneus wordt geplaatst, zet deze direct uit en verandert in een zachte spons. Binnen een paar minuten zorgt dit ervoor dat de bloedneus stopt. De spons plakt niet vast aan de neuswand, zodat hij makkelijk verwijderd kan worden. Dit voorkomt opnieuw bloeden.

    

   Tourniquets

   Knevelverbanden oftewel tourniquets worden in uiterste nood aangebracht, denk hierbij aan slagaderlijke bloedingen. Een knevelverband mag voor maximaal 15 minuten gebruikt worden en mag niet rond de hals aangebracht worden.

    

   Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking

   Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »